Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biobuddi - Építőjáték - Bankrablős (konstruáló játék)

Ár:
4.900 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Biobuddi
Várható szállítás: 2023. október 09.

Leírás

Biobuddi - Építőjáték - Bankrablós  (konstruáló játék)

 A játékfajták, játéktípusok közül az építőjáték egy olyan kategória, mely szinte felnőtt korig elkísér bennünket, minden életkorban más alakot öltve. Ennek az a legfőbb oka, hogy a konstruáló játék valójában mindenből egy kicsi. Az építési folyamatot motiválhatja az alkotás öröme, de lehet a szerepjáték része, vagy lehet az eszköz/eszközök elkészítésének a módja.

Az építőjáték kiválóan alkalmas az éntudat, a testkép, a finommotorika, eszközfogás, vizuális érzékelés, a konstruálás, a fantázia, kreativitás, térérzékelés, a szabálytudat, a szociális készségek fejlestésére, a valóság leképezésére, szókincs és az ismeretek bővítésére, segíti az alapvető matematikai ismeretek megismerését.

A BiOBUDDi építőkockák különlegessége, hogy a fel nem használt cukornád növények részeiből készülnek, így környezetbarát játékok. Ez az építőjáték tematikus, egy bankrablásnál a rablók elfogásának eljátszását teszi lehetővé a gyermek számára, minden kisgyermek igazi hőssé válik.  A játék tartalmaz építőkockákat, kartonfigurákat és egy kartonból készült hátteret is.

Felnőtt felügyelete mellett 2.5 éves kortól ajánljuk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Azonosítók

MLLNN-20230233