Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PanDani Világa - Játékok / Termékek

TERMÉKEK

Szeretnénk mindenkiben életre kelteni azt gyermeki világot, amit a hétköznapi hajtásban már már el is felejtettünk. Tesszük mindezt a könyvcsomagon túl olyan termékekkel, melyek a játék és szórakozás közben fejlesztenek és tanítanak is. A portfóliónkban megtalálható termékek, játékok mindegyike segíti a gyermek fejlődését, és a játékok révén hasznos időtöltést is garantál a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Megkönnyítettük a keresést is, hogy  egyszerűbb legyen  a lenti kategóriákban találod meg a játékokat és minden egyéb terméket.

Fejlesztő játékok, logikai játékok, ügyességi és montessori játékok, mintakövetők, társasjátékok, környezetbarát és öko játékok és termékek ès még sok egyedi játèk gyerekeknek. A kategóriák között megtalálhatod a legkisebb babáknak, óvodásoknak és a már iskolásoknak kínált játékainkat.

A jjátékboltban található játékaink mind sokoldalúan használhatók a nagymozgás, finommotorika, kommunikáció / beszéd és a gondolkodási műveletek megfelelő fejlődésének elősegítése érdekében.

Rendezés: