Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

PanDani Világa 

           

Minden kezdetnek van egy története, a miénk úgy indul, hogy elfelejtettünk felnőni, jártunk iskolába, tanultunk, vizsgáztunk, állásinterjúra jártunk, dolgoztunk és dolgozunk nap mint nap, van egy szerepünk a társadalomban, ami szerint éljük a mindennapjainkat, de valahol legbelül még mindig ott lapul bennünk az a kisgyerek, akinek határtalan a képzelete, aki bunkert épít egy székből és egy pokrócból, akinek szörnyek lepik el a szobáját, aki estéről estére egy mese mellett szeret elaludni és hiszi, hogy a világ lehet egy csodákkal és varázslattal teli hely.

Fontosnak tartjuk, hogy ez a határtalan képzelet és lelkesedés ne vesszen el, a gyerekek igenis álmodozzanak, játszanak, használják a képzelőerőjüket és varázsolják el magukat.

Azt tartjukszem előtt, hogy segítsük a fantázia szárnyalását, és ezzel egyidőben játékosan fejlesszünk és nyújtsunk lehetőséget az értékes együtt töltött időre. Ezzel lesz teljes Pandani Világa.

 

WEBSHOP

A PanDani kalandjai olyan kivételes mesekönyvsorozat, melyben a kis főhős életre kelti a bennünk rejlő gyermeki világot, mindeközben fejleszt és tanít is. A sorozat minden meséjéhez fejlesztő feladatgyűjtemény, sok mozgással kísért mondóka és játék is tartozik, ezzel segíti a gyermek fejlődését, és a játékok révén hasznos időtöltést is garantál a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

A mesékhez tartozó feladatgyűjteményt a társadalmi szerepünk adta, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező pedagógus szakemberekként állítottuk össze. 

Ha már belekezdtünk, nem szeretnénk megállni, a kis pandánknak köszönhető úton tovább haladunk, és saját magunkat is fejlesztve, további mesék és játékok kerülnek folyamatosa a portfóliónkba.