Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum elektronikus, vagy papír alapon kerül megkötésre. Az elektronikus formában megkötött szerződés nem kereshető vissza, iktatásra nem kerül. A papír alapú szerződés visszakereshető, iktatott formában megtalálható a cég székhelyén. A szerződés magatartási kódexre nem utal. A kinyomtatott szerződést az ügyfél kitöltve és aláírva, kettő példányban postai úton juttatja el a Millennials Group Kft.. címére. A Kft. a szerződés cégszerű aláírásával ellátott egy példányát 10 munkanapon belül postai úton visszajuttatja az ügyfélnek. 

A megrendelése elküldésével és annak visszaigazolásával határozatlan idejű szerződés jön létre az pandani.hu weboldal címen webáruházat üzemeltető Millennials Group Kft, mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő (továbbiakban: vevő) között. A szerződést bármely fél írásban indoklás nélkül felmondhatja.

 

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával és feltételeivel kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a lentebb megadott elérhetőségeken rendelkezésére állunk! 

 

 • Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 • A kínált termékek kategória besorolása
 • Rendelési információk ismertetése
 • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 • Rendelés lépéseinek bemutatása
 • A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 • Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 • Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 • Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
 • Az elállási jog ismertetése
 • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 • Adatkezelési információk

Üzemeltetői adatok 

Cégnév: Millennials Group Kft
Székhely: 7631 Pécs, Előd u 17
Adószám: 27773015-1-02
Cégjegyzék szám: 02-09-086567
Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Pécsi Törvényszék Cégbírósága, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Számlaszám: 1
Számlavezető pénzintézet: K&H Bank Zrt.
Weboldal: www.pandani.hu
Elektronikus ügyfélszolgálat: millennialsgroup@gmail.com

 

Tárhelyszolgáltató adatai

Név: ShopRenter.hu Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.

Elérhetőség: -, info@shoprenter.hu

Weboldalwww.shoprenter.hu

Név: ShopRenter.hu Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.

Elérhetőség: +3612345011, info@shoprenter.hu

Weboldalwww.shoprenter.huMegvásárolható termékek, szolgáltatások köre 

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

 • Könyv és könyvcsomag
 • Gyermek játékok
 • egyéb szolgáltatás

Áraink forintban bruttó módon vannak feltüntetve. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árak a szállítás, és csomagolás költségeit nem tartalmazzák. Rendelési információkAz áruház kínálatának megtekintése regisztráció nélkül is lehetséges. Az áruházban a vásárláshoz regisztráció nem szükséges. Megrendelését az erre szolgáló ütlap kitöltésével és elküldésével regisztráció nélkül teheti meg.A megrendelések feldolgozásaA megrendelések feldolgozása munkanapokon 18:00 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után érkezik be az azt követő napon, történik meg a feldolgozása. 

Ügyfél szolgálatunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja a megrendelését, és a megrendelés hitelesítése után kezdjük meg a teljesítést.

 
Általános teljesítési határidő: A visszaigazolást követő 2-5 munkanapon belül.  Előfordul olyan időszak mikor a szállítás 10-14 nap. Erről minden esetben email értesítőt küldünk.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, a gyártó vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. 
Banki előre utalás esetén, amennyiben ön előre kifizette a termék árát és rajtunk kívül álló okok miatt részben nem tudjuk teljesíteni a rendelést, a hiányzó termék árát vissza fizetjük bankszámlájára. 

Rendelés menete

 • A megvásárolni kívánt terméknél kattintson a kosár ikonra.
 • Amennyiben szeretne további terméket kosárba elhelyezni, válassza a „Rendelés folytatása” gombot. A „törlés ” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát, majd kattintson a „Rendelés leadása” gombra.
 • Válassza ki a „Fizetés és átvétel módját”, az „Átvétel időpontját”. A szállítási és számlázási adatok kitöltése után, a megjegyzés rovatba egyéb információkat, vagy kéréseket is feltüntethet.
 • „Megrendelés leadása” gombra kattintva küldheti el megrendelését.
 • A regisztráció során, vagy a megrendelésnél megadott e-mail címre értesítést kap a rendelésről. A teljesítést csak ezután kezdjük meg.

Fontos: ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. 

Hibás adatok megadása esetén a kiszállítás meghiúsulhat!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja: 

Háztól házig szállítási, fizetés díjszabás: Banki előre utalás esetén (a rendelés ősszegét a szállítási költséggel együtt minden esetben a cég K&H számlájára kell utalni) ennek pontos összegéről a rendeléskor éretsítést küldünk.

Utánvéttel fizetés esetén plusz készpénz kezelési költség is felmerül a  szállításí díjon felül (csomag kézhezvételekor a futárnak vagy a csomagautomatánál kell fizetni készpénzben) ennek pontos összegéről a rendeléskor éretsítést küldünk.


Utánvétes fizetés esetén a futárnak kell kifizetni a megrendelt áru értékét, valamint a szállítási díjat. A kiszállítást, a megrendelés visszaigazolását követően kezdjük meg.

 
Átutalás esetén a visszaigazoló e-mailben megadott számla számra kell teljesíteni a megrendelés összegét. A kiszállítást a rendelés ellenértéke számlára érkezése után kezdjük meg. 

30.000Ft feletti rendelést kizárólag Banki előre utalás után van módunkban teljesíteni! 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. 

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.  Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 
Házhoz szállítás, információk Szállítási határidő a visszaigazolást követő FOXPOST futárszolgálat 2-4 munkanap.Bankkártyás fizetési lehetőség kizárólag Foxpost automatánál lehetséges. 
A csomagot megbízottjuk (családtag, szomszéd) is átveheti, vagy munkahelyére is kérheti a szállítást. Ezeket, az egyéni igényeket, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni, vagy telefonon jelezni, mert a későbbiekben reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 
 


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Elállás joga A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999.(II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon  belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 
Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. 
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. 


Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

 
 

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

 
Kivonat a 17/1999.(II.5.)Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből: 

4.§ (1) A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári napon  belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát 


a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3.§ szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizennégy munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

 
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3.§ szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizenégy munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére -a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben- a termék kézhezvételének napjától, illetve -a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben -a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított tizennégy munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint tizennégy munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5.§ A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4.§ szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

 
c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; 


d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

 
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; 


f) szerencsejáték-szerződés esetében. 

 Elállási jog gyakorlásának menete:


Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

 
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

 
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) 
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Millennials Group Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

 

Garancia 

A megrendelt termékekre garanciát vállalunk. Ha a megrendelt áru hibás, a szállítás során megsérült (és a futárnál jegyzőkönyv készült), akkor azt díjmentesen kicseréljük. A cserével kapcsolatos kérdéseivel forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz. Küldje vissza a terméket a számlával együtt címünkre, a mi költségünkre. Ha a cserelehetőséget nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.Adatok nyilvántartása A webáruház használata során a pandani.hu weboldalt üzemeltető Millennials Group Kft.. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat (név, cím, telefonszám, e-mail-cím) bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben nem a FOXPOST. futárszolgálata, végzi a megrendelés kézbesítését.


A Millennials Group Kft. a partnerek kizárólag olyan személyes Adatait tartja nyilván, melyek a vele való kapcsolatteremtéshez, az általa megrendelt áru házhozszállításához és a vele való elszámoláshoz, továbbá az általa kibocsátott számla kezeléséhez és könyveléséhez szükséges.

 A személyes adatok kezelésekor az 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

 
Ezen adatokat a Millennials Group Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné, engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Millennials Group Kft. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Millennials Group  Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. 

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a millennialsgroup@gmail.com e-mail címen. 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, Valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. 
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Millennials Group Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.