Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MINDTRAP - AGYUNK BAL ÉS JOBB FÉLTEKE KÁRTYAJÁTÉK

Ár:
2.450 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Kensho - Játéktenger
Várható szállítás: 2023. október 09.

Leírás

Hányan játszhatják: 1+ játékos

Készen állsz az agytornára? Melegíts be, mert most gyúrhatsz igazán velőre! A zsebre vágható MindTrap kártyajátékok izgalmas és elgondolkodtató kihívásokra hívnak. Nézz szembe a feladványokkal egyedül vagy társasággal. Játszatok kooperatívan, vagy versenyezzetek, és derítsétek ki, kinek vág a legjobban az esze!

A Mindtrap – Bal agyfélteke és jobb agyfélteke pakli 71 feladvánnyal hozza elő a benned rejlő zsenit. A feladatok kifejezetten vagy a jobb, vagy a bal agyféltekédet mozgatja meg.

MindeTrap – Bal agyfélteke és Jobb agyfélteke játékszabály röviden

Ha egymagad teszed próbára a képességeidet, húzz egy kártyát, olvasd el a feladványt, és próbáld megválaszolni. Társaságban olvasd fel, és találjátok meg együtt a választ a kérdésekre.

Ha egymás ellen játszotok, a feladványt a tőled balra ülőnek címezd, és haladjatok az óramutató járásával megegyező irányban. Néhány kártya ábrát vagy képet tartalmaz, ezeket óvatosan mutasd meg a kihívott játékosnak, hogy a hátoldalon lévő választ ne lássa. Ha a játékos helyesen válaszol, elteheti a kártyát, ha viszont kifog rajta a kérdés, tegyétek félre a lapot. Az nyer, akinek a legtöbb kártyája lesz, azaz a legtöbb feladványt ügyesen megoldotta.

Játszhattok a teljes paklival, vagy a játékosok száma alapján leszámolhattok annyi darabot, ahány kört szeretnétek játszani.

Mutasd meg, hogy agyban nagy vagy! A MindTrap - Bal agyfélteke, jobb agyfélteke kártyajátékot 14 éves kortól ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Azonosítók

MLLNN-2023405