Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Formatábla - járművek

Ár:
2.800 Ft
Menny.:darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Kabi
Várható szállítás: 2023. október 06.

Leírás

Formatábla - járművek

A formatábla egy nagyszerű oktató játék a legkisebbek számára..A színes felületen egyszerre többféle speciális jármű található, a mentőautótól, a tűzoltóautón és a rendőrautón keresztül az iskolabuszig és az égen úszó repülőgépig. A szórakozás nagyszerű időtöltés lesz egy kis sofőr vagy pilóta számára. A játék tökéletesen fejleszti a szem-kéz koordinációt, az akaratlagos fogást-elengedést, a gondolkodást és a logikát, a feladattudatot, a figyelemkoncentrációt, szín-és formaészlelést, azonosság-különbség észlelést, segíti a beszédindítást, biővíti a szókincset és a világról való ismereteket.

A játékkészlet tizenegy elemből áll. A formatábla fő palettáján többszínű betétek találhatók, amelyeken a háziállatok fából készült figurái helyezkednek el. Mivel a részletek jól kombinálhatók egymással, a játék segítit a finommozgások összerendezését is. 

A formatábla kialakítása miatt könnyű az elemek megfogása, megmarkolása, megtartása, s azok formákba való próbálgatása, akár csúsztatásos mozdulatokkal, éppen ezért ezt a játékot (felnőtt felügyelete mellett) már 1,5 éves kortól ajáljuk. Először érdemes csak az elemek kivételét gyakorolni, majd a járművek kiválasztását, azok hangjait, később a  megnevezésüket, a formák felismerését, visszahelyezését. 

A fa tökéletesen csiszolt és nem jelent veszélyt a gyermekre. Az ábrákat ellenálló és ökológiai festékkel festik, káros szennyeződések nélkül. 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Azonosítók

MLLNN-2023133