Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Formatábla - Vadállatok

Ár:
2.800 Ft
Menny.:darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Kabi
Várható szállítás: 2023. december 05.

Leírás

Formatábla - Vadállatok

A formatábla egy nagyszerű oktató játék a legkisebbek számára..Egy elefánt, egy zebra, egy víziló, egy zsiráf és  egy fenséges oroszlán segíti a gyermeket megismerkedni a vadállatok világával.  A játék tökéletesen fejleszti a szem-kéz koordinációt, az akaratlagos fogást-elengedést, a gondolkodást és a logikát, a feladattudatot, a figyelemkoncentrációt, szín-és formaészlelést, azonosság-különbség észlelést, segíti a beszédindítást, bővíti a szókincset és a világról való ismereteket.

A játékkészlet tizenegy elemből áll. A formatábla fő palettáján többszínű betétek találhatók, amelyeken a háziállatok fából készült figurái helyezkednek el. Mivel a részletek jól kombinálhatók egymással, a játék segítit a finommozgások összerendezését is. 

A formatábla kialakítása miatt könnyű az elemek megfogása, megmarkolása, megtartása, s azok formákba való próbálgatása, akár csúsztatásos mozdulatokkal, éppen ezért ezt a játékot (felnőtt felügyelete mellett) már 1,5 éves kortól ajáljuk. Először érdemes csak az elemek kivételét gyakorolni, majd az állatok kiválasztását, az állatok hangjait, később az állatok megnevezését, formák felismerését, visszahelyezését. 

A fa tökéletesen csiszolt és nem jelent veszélyt a gyermekre. Az ábrákat ellenálló és ökológiai festékkel festik, káros szennyeződések nélkül. 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Azonosítók

MLLNN-2023133